corina-reza.reismee.nl

Bijzondere gebeurtenis

Het is nu vrijdag 07.00 en het is best bijzonder hier te zijn nu, gister is het langst zittende staatshoofd overleden, en ik heb geen idee wat er te gebeuren staat. gisteravond was er wel wat meer politie op straat, verder nog niet veel veranderingen gemerkt. We wachten het wel af...

Gisteren zijn we naar de Wat Pho tempel gegaan, met de liggende Buddha. Het openbaar vervoer is wonderbaarlijk goed geregeld voor zo'n miljoenenstad, het lijkt gewoon vanzelf te gaan. Vol is vol, en soms sta je echt dicht op elkaar, weliswaar is een super koude BTS (heerlijk!) Als je het eenmaal doorhebt gaat het prima, Reza heeft het goed voorbereid, dat is ook echt wel aan te raden, want anders denk ik dat je hier als een kip zonder kop rondloopt. Rond de 25 Baht p.p. dat is ongeveer 60 cent. Na de BTS 1 van de vele boten gepakt, ook hier zit een logica in. Er zijn 5 verschillende kleuren vlaggen op de boten, en dat geeft weer aan waar ze stoppen, 40 baht , ongeveer 1,20 € pp....goedkoop! Sowieso leuk met de boten, vanaf het water ziet het er allemaal ook weer anders uit.

We waren voorbereid, dus broek en shirt met lange mouwen, wordt goed gecontroleerd. Super mooi daar, uurtje geweest ongeveer, en we kijken elkaar aan met dezelfde gedachten, eten! Dat blijft onze favoriete bezigheid...-) het ruikt ook overal zo lekker, dus ergens gaan zitten bij 1 van de vele tentjes langs de straat, daar hebben we heerlijk gegeten, omgerekend 150 baht...( 4 €)

Savonds naar 1 van de vele shopping Malls gegaan...je kan je geld hier prima uitgeven als je wilt ???? wij zijn meer van het eten, dus ook hier weer een culinaire ervaring rijker!

Speciaal voor deze reis een Action cam gekocht, nog niet veel gebruikt, die willen we op de eilanden gaan gebruiken. Snorkelen zwemmen varen enz. Gister ticket geboekt voor zondag, dan vliegen we door naar Krabi.

Nou dat was het weer voor nu, zo een duik nemen. Ik wilde per ze een hotel met zwembad, nog geen 1 keer erin gelegen, ik vond het zo mooi boven op het dak...-)

Straks uitchecken hier en door naar een ander hotel, in de straat van Ko van Kessel Bike tours, zaterdagochtend vanaf 07.00 uur (tot 13.00) door de straten en buiten wijken van Bangkok fietsen, eten en met de boot, schijnt echt een aanrader te zijn!

Dat was het weer voor nu, xx

Reacties

Reacties

Maddy

Toppie. Gelukkig nog vrij rustig ivm het overlijden van de koning. Geniet ervan xxx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!